Praktische informatie

Ontdek alle praktische informatie voor jouw bezoek aan het Sinterklaaskasteel te Antwerpen.

Adres Kasteel

Kasteel Boterlaerhof
Vaartweg 440-444
2100 Deurne

Ticketverkoop

De ticketverkoop gaat van start op 27 september. Je kan dit jaar enkel 'bubbel'-tickets aankopen voor je eigen bubbel. Deze tickets kosten € 45 en zijn geldig voor maximum 5 personen. In elke rondleiding zullen er maar 3 bubbel-tickets verkocht worden, zodat jullie maximum met 15 personen de rondleiding kunnen volgen.

De tickets worden als e-tickets geleverd. Bij je bezoek zal jouw e-ticket dus gelden voor 5 personen.

Betaalmogelijkheden

Bij de online aankoop van tickets heb je meerdere betaal-mogelijkheden (bankkaarten, overschrijving, VISA, Mastercard, Maestro, ...).

Op het evenement accepteren wij alleen contante betalingen.

Aanwezigheid voor bezoek

Zorg dat je zeker 30 minuten voor je bezoek aanwezig bent, zodat je zeker op tijd aan je tijdslot staat. Elke persoon dient een afgeprint of digitaal ticket te hebben dat ingescand wordt aan de ingang van het kasteel.

Zonder geldig ticket kan de toegang ontzegt worden.

Toiletten

In het kasteel zijn meerdere toiletten gratis toegankelijk.

Roken

Het Sinterklaaskasteel is rookvrij, daar de Sint hier niet echt van houdt. Rokers die wel willen roken kunnen dit buiten doen aan de aangeduide voorzieningen.

Honden en andere huisdieren

Huisdieren zijn in het Sinterklaaskasteel niet toegelaten. Blindegeleidehonden zijn uiteraard wel toegelaten, maar hiervoor kan u best op voorhand een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.